Merhaba ,

Instagram apisiyle basit bir sisteme ihtiyacım var.

Api adresi: http://instagram.com/developer/endpoints/users/

Benim Instagram apisine bağlayacağım bir hesapla verdiğim Instagram kullanıcılarını takip eden kişileri otomatik takip edecek. (Örnek instagram.com/badgalriri ) (9,885,972 takipçisi var rihannanın bunun hepsini takip etmek imkansız. Büyük ihtimal zaten apiside hepsini vermiyordur bize. Yeni eklenen son 10K kişiyi takip edebilir mesela veya izin verdiği sayı kapasitesinde. Ertesi gün zaten yine takipçi gelecektir bu hesaplara) * Google da aratma yaptım bazıları günlük 200 kişi takip limiti var demiş. Bu şekildeyse birden fazla hesap bağlayabilsem iyi olur.

Takip ettiğimiz kullanıcı 2,3 gün içerisinde bizi takip etmezse otomatik takip etmekten vazgeçicez. (şu kadar gün şu kadar hafta takip etmeyenleri sil gibi bir select box olabilir.)

Diğer istediğim özellik ise benim vereceğim etiketlere resim gönderenleri beğenip yorum yazacak.

#bira #beer #mojito gibi etiketler gireceğim. Buralara resim gönderenleri bulup verdiğim texti oraya yorum olarak yazacak.

Apisin de bu istediğim her özellik var.

Önemli bilgi

Sistemi php tabanlı istiyorum.

Daha önce yaptığınız işleri , istediğiniz ücreti , teslim süresini PM olarak gönderirseniz sevinirim.

Referansı olmayan arkadaşlara işi vermeyeceğim.

Daha önce r10 üzerinden ticaret yapmamış kişilerdende belge isteyebilirim! (Kapora göndermeden önce banka hesabına ait kişinin kimlik bilgiler vb)