Watchmen35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de olay öğrencilere birşey öğretmek değil müfredatı işleyip olayı bitirmektir.Lise 3 te benzer durum bizdede vardı.Ve öğrenciler öğretmenlerden çok şey biliyordu (çok ilginç)

10.Sınıfta bilgisayar temelleri
11.Sınıfta Ağ işletmenliği
12.Sınıfta ağ işletmenliğ + grafik ve animasyon

Üniversitede Allah kerim artık bilgisayar programcılığımı olur grafik işlerimi olur ağ mı olur yani o okuduğum 3-5 yıldan hiçbirşey anlamadım birşey üstünde uzmanlaşamadık parça parça birşey öğrettiler temel şeyler o bölümden 150 öğrenci mezun olduysa eminim 140 geçen senelerde öğrendikleri konuları unutmuştur

Lise bitti elde ne var 0
Aynen öyle hocam.C#'ı gösterdiler Array'lere kadar tamam öğrendik biz c#'ı biliyoz Şimdi de html ile uğraşıyoruz.10 saatte bakalım yarın ne işleyeceğiz merak ediyorum.2 kere 10 saatlik dersde html css hariç komple öğrenilir.

WebGezgini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şeyi lise döneminde bende düşünmüştüm. Bu yaşta böyle şeyler düşünmen çok normal. Sakın ola böyle bir delilik yapayım deme. Derslerine odaklan gerisini boşver okulunu bitirmeye bak. Kesinlikle tavsiyemi dikkate al..
Zaten ailem böyle birşeye hayatta izin vermez.Ancak programlamada çok iddaalı bir proje vb. birşey gerçekleştirerek birşey gerçekleştirirsem belki fakat o da şuanda çok zor.