1 sene daha dişini sıkabilirsin, okulu bitireceğin günü düşün, Üniversiteyi düşün.Geleceğini bi düşün ramak kalmış bitirmene
Hocam mesele sabredip beklemek değil.Öyle yapıp beklerim fakat o zamanda kendimi ilerletemeyeceğim.
Aslında beni taşıran nokta yoğun ders sayısı keşke geçen sene bir düz liseye geçseydim.Benim gittiğim lisede sadece web tasarım bölümü vardı bende okul değiştirmemek için bu bölümü seçtim fakat bana çok sıkıcı geliyor.Html yazmak yine idare eder ama tasarım dersi yok mu fireworks da boş boş çiçek,böceklerle,kırmızı gözlerle uğraşıyoruz şu anda
Bizimkiler izin verse direk geçerim herhalde çünkü misal açık okursam;
-Matematik,ingilizce,programlama ağırlıklı olarak diğer derslerde de çalışmalar yaparım.(Diğer dersleri sınavdan 60-70 alabilecek seviyede çalışırım)
-Her gün her ders ile 30-40 dk ilgilensem(ama severek ve doğru bir şekilde) diğer dersler için iyi miktarda bilgi toplayabilrim.
-Matematik-İngilizce ve programlama için ise içimden geldiği kadar vakit buldukça istekli bir şekilde çalışırsam şimdi ki halimden veya okulda görebileceğim bilgilerden çok çok daha fazlasına sahip olabilirim.
gün içerisinde vakit kalırsa 3-4 saat part time bir işte çalışıp 300-400 kazanabilirim.Vakit kalmazsada spor geri kalanı ile de dinlenme ile değerlendiririm.