Yakşamlar
konu ilginç ve site daha ilginç. trgala.com bu adresi inceledim facebook'ta ki çok büyük oyunlar olsun olmasın onlarca kişinin ve ya tek kişinin oluşturduğu online oyunların İLLEGAL (cheat-hack-hile) tarzı bir içerik,program,döküman,video paylaşılması garibime gitti.
Tamam o adam sizin hakkınızı yiyorda içerikleri çalarak, siz hak yemiyor musunuz ? hile dağıtarak diye sorasım geldi.
Hayır benim anlamadığım konu bu zamana kadar nasıl ban yememiş adsense hesabı. bilinen şey "telif hakkına giren içerik paylaşımları YASAK." bunlar oyunların illegal programları, dökümanlarını paylaşmakta dahildir. Bu içerikle siteyle başvurduysa nasıl kabul etti adsense? dışardan alıyorsa adsenseyi sizce ödeme alacağı ay ban yediğinde hevesi kursağında kalmazmı ? nerde bu google yetkilileri

diye sorasım geliyor.
sırf bu yüzden online fps oyunun türkçe destek sitesi olan bir sitemi kapattım adsense koyamıyorum diye. millet atı almış üsküdarı geçiyor..
Bunu yazmaya gelmiştim. Arkadaş kesinlikle doğru söylüyor ya en basitinden özgn makale yazarken bile önce konu hakkında başka sitelerden araştırma yaparız. O zaman kimse kimseye bakmasın hiçbir site sahibi başka sitenin içeriğinden örnek veya kopya almasın. Bu iş böyle dönmüyor kardeşim. Üstelik etiklikten bahseden arkadaşın oyun açıklarıyla ilgili bir sitenin sahibi olmasıda beni ayrıca güldürmüştür. Başkasının yaptığı zoruna gidiyorken kendi yaptığına bakmaması ayrı bir gariplik