aslında ben ikinciyi alıyorum sıparıs gececem
Merhaba, ben başlığı yeni farkettim. Dün bir "etiketlenme bildirimi" geldi ancak altında hiç birşey yazmıyor. Sanırım servis tam çalışmıyor.
İndirim arayüzü vaktiyle bir müşterimiz için yapıldı. O müşterimiz ticari faaliyetini bitirdiği için müsaade alarak ekledik. Ki genel tasarımların çoğunu zaten müşterilerin ihtiyaçlarına göre yapıyoruz.
Bağzı kullanıcılar haklı olarak soruyor, fiyatlar neden fazla. 80 TL'den 750 TL'ye kadar arayüz var. Biz bunlar için her müşteriye teknik destek veriyoruz. Değişiklik yapmak istiyor ama nerden nasıl yapılacağını bilemeyebiliyor. Geçen yıldan buyana binlerce destek maili yazdık. Bunların 2 cümleyle bitmeyeceğini de hesap ederseniz neden fiyatların themeforest'dan yüksek olduğunu anlayacaksınız.
Vaktiyle themeforest'a da çalışmış olarak söyleyebilirim ki. Orda çok ciddi olmayan çalışma dahi binlerce kullanıcıya rahatlıkla satılabiliyor. Keza müthiş bir pazar payı var. Ama Türkiye'de e-ticaret sayfası az. Buna rağmen 11000 Proticaret portalı bulunuyor. Hergün bir kaç kişi satın alacak olsaydı fiyatlar tabiki düşerdi. Sürüm yüksek değil yani.
Bunun yerine kullanıcılara kredi kartı - kredi kartı ile taksit- havale indirimi gibi elden gelen yardımları yapıyoruz.
Gördükleriniz genel olarak yapılan arayüzler. Özel çalışmalar yayınlanmıyor.
Demo v27 bunu henüz
görmemiş olabilirsiniz. Footer alanını v16'daki gibi bıraktık.
Hepsiburada örneğine gelince. "Gencin genci" arkadaşlar klavye başına geçtiğinde hepsiburada.com'u gördüler normaldir. Ama klasik e-ticaret portalı 3 kolondan oluşuyor. Daha eskiden sağ ve sol kolonlarda döviz kurları gibi gereksiz alanlar olurdu şimdi reklam bannerları var. Hepsiburada konsepti "genel ürün konsepti" için düzenlenmiş bir yapıya sahip. Bu 3 kolon her tasarımın hepsiburada'dan örnek alındığı anlamına gelmez.