Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk yıl 3,5 milyon sonraki yıllar 4,5 milyon verilcek.

Şampiyonluk yarışı yapacak dediğiniz beşiktaşla galatasarayın arasındaki puan farkı 2 onuda hatırlatırım. Ligde ne olursa olsun şampiyonluk yarışındaki ilk iki takımın her zaman Galatasaray ve Fenerbahçe olduğunuda ayrıca unutmamak gerekir.

Nefret etmeniz güzel ve doğal, izleyip görelim bakalım neler olcak

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:56:08 -->-> Daha önceki mesaj 12:54:21 --

merak ettim hocam biliyorsanız o maçtan sonra medyada yada kulüpler arasında şike var bu maçta gibi söylemler olmuşmu Yok yani Türkiyede yapsa bu adam bunu senelerce şike diye konuşulur kesin Orda nasıl karşılanmış merak ettim
sike degil aslinda maci izliyordum bi yandan bu maci bi yandan manchesterin macini izliyordum. city baya bi bastirmisti son dakikalarda rakibi ise zaman gecirmeye calisiyordu. manchester unitedin maci bittiginde skor hala 1-2 idi ferguson saha ortasinda bekliyordu. bi anda mac tersine donunde onlarda uzgun ayrilmisti.

bayern - manchester united sampiyonlar finalinden ve Turkiyenin avrupa sampiyona maclarindaki geri donusleriyle beraber aklimda kalan bir macti. Turkiye'de olsa sike derler tabi yapildi okadar ama ingiltere'de sikar biraz