Ciklet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir beşiktaşlı olarak kendi görüşlerimi yazacağım
Öncellikle Mancini benim gözümde avrupa çapında bir teknik adam değil.
İnteri üst üste şampiyon yaptığı yıllarda zaten juve kümede milanında ne hallerde olduğunu biliyoruz.
M.city i şampiyon nasıl olduğunu biliyoruz kaç milyon dolarlık transferler yapıldığını mucizevi bir maç ile gelen şampiyonluk.
Şuan beşiktaşlı olarak eğerki biz şampiyonluk yarışı yapacaksak şu durumda sadece rakibimiz fenerbahçedir . 5.5 milyon euro ne yaptınız abi bu türkiye liginde bir td bu para Ünay başkan çıldırmış belli.

Son olarak nefret ettiğim bir teknik adamdır kendisi Galatasaraya gelmesine çok sevindim. Fatih terimle kıyaslamam bile bu adamı. Bu adamda tek olan şey tip başkada bişeyi yok .
ilk yıl 3,5 milyon sonraki yıllar 4,5 milyon verilcek.

Şampiyonluk yarışı yapacak dediğiniz beşiktaşla galatasarayın arasındaki puan farkı 2 onuda hatırlatırım. Ligde ne olursa olsun şampiyonluk yarışındaki ilk iki takımın her zaman Galatasaray ve Fenerbahçe olduğunuda ayrıca unutmamak gerekir.

Nefret etmeniz güzel ve doğal, izleyip görelim bakalım neler olcak

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:56:08 -->-> Daha önceki mesaj 12:54:21 --

mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mancini denilince aklima bu geliyor aga

http://www.ligtv.com.tr/haber/yok-boyle-sampiyonluk
merak ettim hocam biliyorsanız o maçtan sonra medyada yada kulüpler arasında şike var bu maçta gibi söylemler olmuşmu Yok yani Türkiyede yapsa bu adam bunu senelerce şike diye konuşulur kesin Orda nasıl karşılanmış merak ettim