3 siteme dogal olmayan baglanti uyarisi yolllamis elle spam islemi uygulandi diyor
Önerilen işlem
Sitenize işaret eden bağlantıların listesini indirmek için Web Yöneticisi Araçları'nda Sitenize Bağlantılar özelliğini kullanın.
Sitenize yönelik doğal olmayan bağlantıların kaldırıldığından emin olun.
Bu değişiklikleri yaptıktan ve sitenize yönelik bağlantıların Google'ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ne uyduğuna emin olduktan sonra bir yeniden değerlendirme isteği gönderin. Sitenize yönelik bağlantıları kaldıramıyorsanız lütfen yeniden değerlendirme isteğinizde mümkün olduğunca fazla ayrıntı verin.
Sitenize uygulanan mevcut manuel işlemlerin güncel listesi için Manuel İşlemler sayfasını ziyaret edin. Herhangi bir manuel işlem listelenmemişse bir yeniden değerlendirme isteğinde bulunmanız gerekmez.
Link almadan seo yapacan kisacasi yada sitenin pr degeri 0 ise pr 1 uzeri alinan linkler pageranki etki eder dusuncesi ile uyari yolluyor.
2-3 hafta sonra 1 siteden spam işlemini kaldırıldı
http://www.xxxx.com/ için yeniden değerlendirme isteği: Manuel spam işlemi iptal edildi.
http://www.xxxx.com/ sitesinin sahibinden bir yeniden değerlendirme isteği aldık.
Önceden sitenizin kalite yönergelerimizi ihlal ettiğini düşündüğümüz için, webspam ekibi sitenizle ilgili işlem gerçekleştirmişti. Yeniden değerlendirme isteğinizi inceledikten sonra bu işlemi iptal ettik.
Sitenize uygulanmakta olan işlemleri görüntülemek için Web Yöneticisi Araçları'ndaki Manuel İşlemler sayfasını kullanabilirsiniz. Sitenizin durumuyla ilgili yapılan son güncellemelerin bu sayfada ve arama sonuçlarımızda görünmesi biraz zaman alabilir.
Elbette, sitenizin sıralamasını etkileyebilecek sitenizle ilgili başka sorunlar olabilir. Google, arama sonuçlarının sıralamasını algoritma olarak bilinen bir dizi bilgisayar programını kullanarak belirler. Her yıl arama algoritmalarımızda yüzlerce değişiklik yapar ve sayfaları sıralarken, 200'den fazla farklı sinyali dikkate alırız. Algoritmalarımız ve Web'in kendisi (siteniz dahil) değiştiğinden, kullanıcılarımıza en iyi sonuçları sunmak için güncellemeler yaptığımızda sıralamalarda zaman zaman dalgalanmalar görülebilir.
Arama sonuçlarımızda sitenizle ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz, sorunu tanılamanıza yardımcı olması için lütfen Yardım Merkezimize bakın.
Kullanıcılarımız için arama sonuçlarının kalitesini korumamıza yardımcı olmanızdan dolayı teşekkür ederiz.
Yaptığım işlemler; - -Webmaster toolsa ekli 3 siteyede bir başka siteden link eklediğimi farkettim bu linkleri kaldırdım.
- -Erişebildiğim linklere rel="nofollow" tağını ekledim.
- -Erişemediğim linkleride reddetme aracı sayesinde reddetim.
- -Sonuç olarak pagerankı manipüle edebilecek tüm linkleri nofollow yaparak yada engelleyerek temizlemiş oldum. Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar bu yolları izleyebilir.
Kolay gelsin.