Bence zamana bırak dostum. Kız zaman istiyorsa ver. Aceleci davranman hep zararına olacaktır şu durumda. Çünkü sen şuanda kızın düşünmesine fırsat vermeden sürekli sevdiğini söylersen bunalır. Ama ara ara küçük sohbetlerle onun zihninde yer ederse, o zihninde ve kalbinde seni büyütecektir eğer içinde birşeyler varsa. o tohumun filizlenmesine izin ver yani hemen olmaz.
Ama yine de olumsuz tarafı düşünüp her zaman B planını da yapmayı unutma, alternatifin olsun ki ilişki başlamadan biterse damdan düşmüş gibi çarpılma.
Küçük bilgiler vermek istiyorum deneyimlerime dayanarak.
önceliklr referans çok önemli. Bundan kastım, örneğin onun en yakın kız arkadaşı seni tanısa ya da senin hakkında iyi şeyler söylese, emin ol kızın aklında kalır. Arkadaşlarıyla tanışmaya çalış o yüzden. kıza gösterdiğin sempatikliği onlara da göster.
Kız arkadaşımla ayrılmıştık ve ben pişmandım. Whatsappdan 2000 kelime civarı mesaj attım. Tam da arkadaşları yanındaymış. Hatta mesajı okuyunca sevgilime bağırmışlar beni kaçırdığı için filan. Neyse barıştık şu an 8 ay geçti üstünden
Sana tavsiyem onunla konuşurken onunla yaşadığın zamanlardaki anılarını söyle. "Hatırlıyor musun şunu şunu yapmıştık geçenlerde hala unutamıyorum o anları " tarzında. Ve ona değer verdiğini belli et. Atıyorum buluştuğunuzda "arkadaşlar da şu an maçta benim yokluğumda" de. O da niye gitmediğini sorduğunda, "sen varken maça mı gidicektim " filan de
Ortak sosyal ağınızda sempatikliğinizi popüleritenizi gösterin. En önemlisi ise onun hoşlanmayacağı hiçbir şey yapmayın...
Kız arkadaşınızın çevresi tarafından onaylanmak kesinlikle +50 puan bence