Aşağıda yaptığım değişikliklerden sonra web sitemde ziyaretçi sayısı artmış, indexlenme hızım düşmüştür. Sadece deneysel bir örnek. Ama yaptığım çalışmalar olumlu dönüşler yapmıştır.
<article>
<hgroup>
<h1>Anabaşlık</h1>
<h2>Altbaşlık</h2>
</hgroup>
<a href="index">Anasayfa</a> >> <a href="kategori">Kategori</a> >> <a href="konu linki">Konu linki</a>
<p>Konu ile ilgili makale</p>
<i><ahref="konu ile ilgili açılmış tag şeklinde link">anahtar kelime de etiket 1</a></i>
<i><ahref="konu ile ilgili açılmış tag şeklinde başka link">anahtar kelime de etiket 2</a></i>
<i><ahref="konu ile ilgili açılmış tag şeklinde diğer link">anahtar kelime de etiket 3</a></i>
</article>
<hgroup> ile başlıklarımı hiyerarşik sıralamaya soktum, google botunun çok hoşuna gitti indexlenme sayısı artı süre düştü.
Anasayfa >> Kategori >> Konu Linki şeklinde yaptığım navigasyon içerisinde anahtar kelimeyle ilgili bir bilgi varsa kesinlikle indexleniyor.
Paragraf bölümüyle ilgili pek fazla anahtar kelime çalışması yapmadım ama buradaki içerik kullanıcının istediği bilgi olduğu için sorun olmuyor.
<i> ile gösterdiğim etiketlere sitemde o konuyla ilgili başka konu varsa onun linkini verdim. Google bunların hepsini de indexlemiş ve arama sorgularında ilk sıralarda çıkıyor.
Dediğim gibi sadece deneysel bir çalışmaydı ve googlenin hoşuna gitmiş gibi görünüyor. Sıralamada çoğu sayfam yıllanmış domainlerin üzerinde çıkıyor.