SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bünyemizde bulunan 4 vip sitesi mevcut

toplamda 300 tb kapasite binlerce filim ve dizi mevcut yaklaşık 2.5 senedir devam ediyor %90 sunucu siliyorlarsa neden bizimkilerini silmedileri merak ediyorum doğrusu ?
Red'e henüz dmca ve film şirketlerinden tam bir abuse gitmemiş, avrupanın en büyük film sitesi bendeydi ovh da ve elazığlı168 sahibini tanır bana refere eden oydu, filmler sunucu da bulunmadığı halde up/down, convert işleri ve film sitesi sadece aynı sunucuda diye kapama uyarısı ve domain'i kaldırma uyarısı geldi, tabi 2-3 ticket ile ben hallettim, ama 40-50 sunucusu ovh da olan asla olayı halledemezdi direk sunucuyu 24 saat içinde kaparlardı.

Aynısı yine OVH'da Arifin 500 TL'ye sorunu hallettiği islemci nikindeki Mert'in sunucu da dün oldu 1000€/Ay sunucuya para veriyordu kendisi müşterimdi eskiden şimdi kendi aldı ovh'dan ve olan oldu 2 defa anti hack ticket ı açıldı ve sunucuyu rescue mode a aldılar, net boot da kapatıldı, oda kızıp Softlayer en üst model sunucuyu aldı sanırım dün gece çok geç saat görüştük.

Yani şansına Sami sizin müşterilerin siteleri için uyarı göndermemişler ama bu asla gönderilmeyeceği anlamına gelmez, ondan sen sen ol asla garanti verme bu konuda kimseye yoksa madur olan sen olursun.