crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100k olmuş olsa bile o sayfanın ne getirisi olacak 10 ortaklı bir sayfa nasıl yürütülecek uzun işler bunlar ortak iş öyle kolay olmaz 2-3 kişiyle bile zorken tanımadığın 10 kişiyle ortaklı düşünüyorsun? sayfada herkesin yönetici olması lazım tut ki sayfa tuttu 10k olduktan sonra seri artmaya başladı ve adminlerden biri hepinizi attı aldı sayfayı gitti kimin yaptığını da bilemezsin yapanda yapmayanda ben yapmadım diyecek çünkü o durumda sayfa güme gidecek .

yok sayfada 1 admin olacak dersende o ortaklık olmaz kimsede kabul etmez zaten. Kısacası bana göre bu senin iş zor gözüküyor. Az biraz parası olan yatırır hazır sayfa alır daha uyguna.

Ama dersen ki bizim sayfa öyle eğlencesine olacak zaman geçirmek isteyen 10 kişi arıyorum sayfada tek admin ben olucam diğer 9 arkadaş kendi sayfasıymış gibi takılacak paylaşım atacak falan gönüllü 9 kişi bulursun veya 5 kişi yaparsın. Öteki türlü işler çok karışık olur.
aynen tek admin ben olmayı düsünüyordumda işte güven meselesi kimsede güvenmezki bu zamanda benim proje yattı gibi