Merhaba,
3-4 ay önce turkcell den aldığım iPhone 5 telefonumu satmaya karar verdim. Telefonun ön ve Arka yüzünde her hangi çizik vb. problem yoktur. Yanlarda, ufak 2-3 adet zedelenme vardır (Telefonu eline alıp, Baktığında belli ediyor).
Telefonu alalı 3-4 ay olduğundan, 20 aya yakın Garantisi bulunmaktadır.
İstediğim fiyat, 1500 TL dir (Pazarlık teklif etmeyin). Elden teslim edilecektir (Elden teslim dışı satış yoktur, Kişi almadan önce telefonu inceleyip öyle alsın).
Yarın gün içinde, Telefonun fotoğrafları eklenecektir. Ayrıca, Ciddi alıcılar İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa da ofisimize gelerek telefonu inceleyebilir.
Telefon Görüntüleri
Önün de koruyucu yoktur (vardı 1 gün önce kaldırdım) ve Arkasında koruyucu bulunmaktadır. Arkasında koruyucu olduğundan ötürü, Fotoğrafını çekerken sanki kalkmış gibi göründüğünden eklemedim. Önü gibi arkası da tertemizdir
Sadece, Yanlarda 2-3 adet ufak tefek çizik bulunmaktadır. Onlardan sadece 1 tanesi dikkatli bakınca ele almadan belli olmaktadır, Öbürleri için ele almak gerekiyor.
El dışı teslim etmeyeceğim zaten, İsteyen kişi elden kontrollerini gerçekleştirir. Ayrıca kulaklığı, Şarj aleti ve Kutusu bulunmaktadır.