Merhaba,
İçerisinde 23 kategori, 66 makale olan wordpress sitemi yeni bir temaya geçireceğim. Aslında tümünü kendim yapabileceğim işlemleri vaktim olmadığından dolayı bu işle ilgilenen arkadaşlara yaptırmak istiyorum.

Kullanacağım tema: http://themeforest.net/item/newsplus...-theme/4208250 (LİSANSLIDIR) DEMO

Tema, işi alan arkadaş tarafından Türkçeleştirilecektir. Sadece ön yüzde görünen kısımların Türkçeleştirilmesi yeterlidir. Yönetim paneli Türkçeleşmese de olur.

Yazılarda [reklam1] [reklam2] veya [reklam3] gibi metinler var bunlar silinecek.

Her yazı içinde resimler kullanıldı, bu resimlerden birisi öne çıkan görsel olarak belirlenecek. Çünkü bu resimler ana sayfa ve kategori sayfalarında thumbnail olarak görünüyor. Tüm yazıların bir öne çıkan görseli bulunmalı.

En çok yazı içeren 3-4 kategori newsplus temasının demosundaki gibi ana sayfada ön plana çıkarılacak.

Sonuç olarak siteye girildiğinde newsplus demo variation 2 sayfasındaki gibi görünmesi sağlanacak. Benim öngöremediğim sizin tavsiye edeceğiniz ekleme veya değişikliklere de açığım.

Önemli not: İşi gerçekten hakkıyla yapabilecek, buna vakit ayırıp hızlıca teslim edebilecek arkadaşlar başvurursa sevinirim.

Cevabınızı fiyat teklifinizle beraber konu altına veya özel mesajla yazabilirsiniz. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.