myhere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beklemenize gerek yok siteniz son güncelleme de aktif olan cloaking kontrolüne takılmış sanırım

browser tarafında ki kod : 198,141 bytes
googlebot tarafındak ki kod : 191,414 bytes

her ikisinin eşit olmaması durumunda site cloaking uyarısı ile - ceza alıyor sanırım
bu konudan başka bir arkadaş daha özel mesaj ile göndermiş url sini onunda sitesinde aynı sıkıntı var

sizde ki fark 7000 bytes ondaki fark 50 bytes

galiba googlebot çok düşük byte lık değişimleri de algılamaya ve değerlendirmeye başladı.

başka sitesinde hit düşüşü olan varsa onların da sitelerini incelemek isterim
bu durum merakımı uyandırdı

----

Rambo_FT sizin sitenizde açılışta javascriptle açılan sayfa kullanıcı yani browser tarafında kapanıyor fakat crawler tarafında kapanmıyor javascript çalışmadığı için, o reklamı deaktif etme imkanınız var mı ?

deaktif ettikkten sonra tekrar analiz edelim isterseniz
Tüm adcash reklamlarını iptal ettim. PM atmıştım, ancak buraya siz yazınca cevap yazma gereksinimi duydum. Cevap bekliyorum. Umarım sonuç hayırlı olur.

Bu arada, size PM'den bildirdiğim gibi buraya da yazmak istiyorum: Adcash'in yeni reklam türü olan Interstitial reklam kodunu siteme eklemiştim. Ondan sonra hitler düştü. Aslında ekledikten hemen sonra kodu kaldırmıştım bir etkisini görmeyince. Ancak sitenin başka bir alanına daha eklemişim ve oradan kaldırmayı unutmuşum. O yüzden böyle oldu sanırsam

----------------------------------------------------------

Edit: Sorunu çözdüm, artık forum anasayfası tamamen eşit veriler gönderiyor. Ancak sorunu çözerken aklıma geldi, "sessionid" kodlarını silmek ne kadar mantıklı? Eğer sizce de silmek sorun çıkarmazsa tamamen sileceğim. Konularda hâlâ 'cloaking' uyarısı alıyorum çünkü.

Forumda ziyaretçilere linklerde PHPSESSID=XXXX diye kod ekleniyordu, Google botlarda bu yoktu. Sorunu buradaki anlatımla çözdüm.

Geriye birkaç byte kalmıştı. Onu da şu küçük değişikliklerle halletim:

Ana dizin\Themes\{Kullandığım Tema}\Index.template.php dosyasında:

Buldum:
onsubmit="hashLoginPassword(this, \'' . $context['session_id'] . '\'
Değiştirdim:
onsubmit="hashLoginPassword(this

Ana dizin\Themes\{Kullandığım Tema}\BoardIndex.template.php dosyasında:

Aşağıdaki kodları buldum (2 adet idi):
				sSessionVar: ', JavaScriptEscape($context['session_var']), ',
				sSessionId: ', JavaScriptEscape($context['session_id']), '
Bulduğum kodları sildim