Sırada bekleyen diğer müşterilerinize tek tek kusura bakmayın sıranızı başkasına verdik işleminiz o yüzden gecikti hakkınızı helal edin mi denilecek?
Sırada bekleyen bir dünya ticket var ise bu başlı başına bir sorun, telefondaki kişiye cevap veremicek kadar ticket + personel eksikliği varsa buda bambaşka bir kaostur.
Kimse kimseyi kandırmasın, ne günlük 300 ticket gelen bir ortam nede telefondaki adama 3,5 dakika yardım edemicek zamansızlık olamaz. Bunu bu konuya dahil firma için demiyorum, Türkiye genelindeki tüm hosting firmaları için konuşuyorum. Bunu sölememim nedenide; konuya yorum yazan herkes sırada bekleyen müşteri hakkından bahsetmiş, uluslar arası birisi bu cevapları okusa; burda yazanları ya hostgator admini zanneder yada 1and1 çalışanı ki bu iki firmada da telefon ile teknik destek alabilirsiniz.