ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizce ben 2700 liraya aldığım telefonu 2700 liraya satabilirmiyim? Birde şu fiyata almıştım buna almıştım diye fiyat belirlemede yanıltıcı kelimeler kullanmak pekte iyi değil. Aynı telefonu millet 2100'e rahatça alabiliyorken neden gidip 2700 lira verildi telefona? Çünkü bankadan kredi çekermiş gibi parayı çevirmek istiyor insanımız. Telefonu aveadan taksitli almak ve sonrasında dışarıya satarak ele para geçirmek. Eee be kardeş sen taksitli almak istediğin zaman fahiş fiyata alıyorsan bunda benim suçum yada benim günahım neki?

Şimdi bunu şöyle düşünün, siz ve ben birlikte aynı anda ikimizde bu telefondan aldık, ben kredi kartıma nakit yada taksitli aldım internetten 2100 TL'ye, sizde gittiniz 2700 TL'ye aveadan yada x bir operatörden aldınız. Söz misali 1 ay sonra yine aynı gün satmak istedik. Sizin telefonunuz ile benim telefonum arasındaki fark nedir ki sizinki benimkinden daha pahalıya satılsın?
Maalesef o fiyata mumkun degil hocam, ayrica surekli bir apple kullanicisi degilim ama bunlarda android de ki gibi fiyatin tabana vurmasi durumu yok ayrica 5s de oyle 5 cok buyuk fark atacak bir ozellik de yok ama yurtdisi 5s isterseniz 2 hafta 2000 liradan onlardan satacagim.