Founders adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yukarıda söylemiştim tekrar söylüyorum Domaini kayıt ettikten Sonra 60 gün içinde transfer edemezsin
Domainin süresini yeniledikten sonra 60 gün içinde Transfer edemezsin

Bu süre zarfında transfer olmazmı dersen ben bir keresinde yabancı bir firmadan süresini yenilediğim domaini 1 ay içinde isimtescile transfer ettim transfer gerçekleşti domain süresi 1 yıl uzamadı tabi sonra isimtescil yetkileriyle konuşmam sonucu sağolsun onlar uzattı normalde uzamıyormus bende o zaman bilmiyordum

Şimdi sana şunu diyeyim yeni kayıt edilen veya süresi yeni uzatılan domainin 60 günden 1 gün geçsin 61. gün istediğin firmaya domaini transfer edersin domain süresi ek olarak 1 yıl uzar.

Türk firmaları süresi dolan domainlerin transferine izin vermesede Godaddy.com süresi dolan domaini 1 ay içinde cezalı duruma düşmeden transfer edilmesine izin veriyor diye duymuştum ama denemek nasip olmadı ama godaddy üzerinden süresinin bitimine 5 gün kala domain transfer ettiğim oldu süreside 1 yıl uzadı.
Bu sure her firma icin gecerli deyildir, Enom.com 7 gun verir Godaddy 2 ay veriyor NEtsol 15 gun verir.