Merhaba arkadaşlar, geçen hafta direksiyon sınavını geçerek ehliyetimi bu hafta içerisinde aliyorum.. Hemen bi araç almak istiyorum. Bir süredir araştiriyorum bulabildiğim bazı araçlarla irtibat kuracağim. Fakat 1-2 sorum, içinden çıkamadiğim durum var.. Yardımlarınızı bekliyorum..

Alacağim araçtan beklentilerim nelerdir?

1) Haftada bir arıza yapmasın, yolda bırakmasın.
2) Görünümü
3) Yakıt serfiyati ( Km'de Şehir dişi km'de 20-23krş'u geçmesin )
4) 2. el piyasası ( En azından satışa çıkardığımda 2-3 ayda satabileyim.. )

1 ) Ford Fiesta Van 2006-2007 1.4 Sizce alinir mi? 130bin'de? Sakarya/Karasu'da yaşiyorum hız sınırlaması gibi sorunlara takılmam fakat malzeme ve motor kalitesi normale göre çok daha kötü müdür? Sorunsuz 2-3 yil binebilir miyim? Senelik vergileri kamyonet olarak baktiğimda 370tl gözüküyor, daha fazla mı yoksa 370tl midir? Düşündüğüm 2 fiesta;

Araç 1 - Araç 2

13.500 civarına almayi düşündüğüm araçlardir.

2 ) Seat İbiza 2003-2004; 16.000tl civarına alinabilir mi? Aslında en gönlümde olan araç ibiza.. Hem genç hem'de ailemle kullanabileceğim bir araç.. Bu araçların 1.2 motor seçeneklileri nasıl acaba? Lpg ile uyumlu mudur?

Araç 1 - Araç 2

3 ) Hyundai 1.3 Admire 2001 model fiyat/model olarak kafama yatiyor.. Araç 160bin km'de yarın öbürgün satarken 180-190bin km olacak, satışta sıkıntı yaşar mıyım? İlan;

Araç 1

4 ) Renault Clio 1.2 16V Authentique Bu araçta aklımda, yol tutuşunu hiç bilmiyorum..

Araç 1