Aslında bunu ben mantık olarak bayağı bir sınırlarımı zorlamıştım seneler öncesinde. Işınlanmak demeyelim de ışıktan daha hızlı seyahat etmek mümkün gerekli araçlar sağlanırsa.
Saatte 50.000 km hızla gidilir ve aniden de durulur. Bunu özel yalıtımlı bir araç ile yapmakta gayet mümkündür. Atmosfersiz yani oksijen olmayan bir araç inşa edilir içine tüple girilir. Aynı uzay boşluğu gibi aracın içinde sabitlendikten sonra ne kadar hızlı giderseniz gidin pat diye durursanız durun siz hiçbir şekilde sarsılmaz ve yerinizden kıpırdamazsınız. Neticede hava olmayan bir boşlukta sabit olarak duruyorsunuz.
Ayrıca şunu belirteyim, atom parçalama moleküllere ayırma falan bunları geçin baştan belirteyim. 1 milyon yılda geçse bu dediğiniz teknolojinin yapılması asla ve asla mümkün olmaz.
Hadi mantığı geçtim hayal gücü ile düşünecek olunsa bile, yapılacak işlem insanı 0000000000000,1 milimetre parçalamak sonrasında aynı parçaları birkaç saniye sonra tekrar bir araya getirmek hiçbir fizik kuralı ile mümkün değildir.
Ben bir fizikçi değilim ancak bu konuda sağlam bir tartışma ortamı olursa anlık sohbet edebileceğimiz arkadaşlarla bir beyin fırtınası yapıp ufkumu genişletmek isterim.