CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dosdum sinek kuşu algoritmasıyla ilgili bir sey.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Sinek kuşu > hızlı bir hayvandır. Google da bundan esinlenerek bu ismi koymuştur. Hız konusu üzerinde daha çok durmak gerekiyor bundan sonraki dönemlerde kafanızı kurcalayan şey "hız" olsun.
Sitemin Google Page Speed oranları %92-95 arası. Yani bu şıkkı da eledik

deLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site açılış tarihleri ile bunların pek alakası yok. Yılların sitesi 80k dan düşmüş 30k ya Herkes etkilendi. Düzelir inş.
Bütün etkenleri yazmak istedim. Açılış tarihini de bilgi olsun diye yazdım. Bence de açılış tarihiyle alakası yok.

NedensizPostalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun..
Teşekkür ederim. Umarım geçmiş olur

myhere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üç günden bişey olmaz biraz bekleyin düzelecektir.
Bugün 4. gün ve aynı oranda hit geldi (%70 düşük). Yine de beklemedeyim ama bu arada siteye birşeyler giresim gelmiyor Hevesim kaçtı...

kralhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitelerinizin haberiniz olmadığı zamanlarda kapalı kalıp kalmadığını öğrenebilirsiniz.Hatta kapalı kaldığında size otomatik bildirimde sağlayan servis mevcut..Kaç dakika kapalı kaldığını hangi saat aralığında kapalı kaldığını size mail ile bildiriyor..Kullanmak isteyen olursa ücretsiz bir servistir.

burdan deneyebilirler.
Bunu bana yazmadığınızın farkındayım ama yine de cevap vermek istiyorum; sitem hiç kapalı kalmadı Yandex Metrica söylüyordu kapalı olduğu zamanları zaten