Bir Sürenin Ardından Sonra Tekrar Buradayız
Merhabalar,
Kısa bir süreliğine
PHP alt yapısı ile dilediğiniz hizmetleri size sağlayabilirim.
Proje detaylarını Word gibi bir dosya içerisinde detaylı ve anlaşılır bir şekilde göndermeniz vereceğimiz teklifi ve işin anlaşılması açısından çok önemlidir.
Referanslarım yapılan yorumlar ve tradelerimdir.
Şu önemli notu düşmek isterim;
Para herkes için önemli olduğu gibi benim için de önemlidir fakat asla dünya malı için kimsenin hakkına girmem/giremem, 3-5 kuruş için kimsenin kalbi kırılsın istemem.
Saygılarımla.
-------------------------------------------------------------------
Arkadaşla bot için anlaştık. istediklerimi belirttim. Kendisi benim istediklerimin dışında, kendi fikirleriyle botu çok daha güzel ve kullanışlı bir hale getirdi. Benim aklıma gelmeyenleri, ilerde sorun yaşayacağım şeyleri üşenmeden belirtip, gerekli düzenlemeleri yaptı. Herşey için çok teşekkürler. Böyle işin ehli insanları tanımak gerçekten çok güzel. Kısa süre sonra tekrar görüşeceğiz. Tekrar eline koluna sağlık.
Kaliteli ve hızlı işçilik, uygun fiyat.
Ellerine sağlık.
iş öncesi arkadaş çok ilgili detayları konuştuk ve anlaştık iş verildi..!
Faruk ile bir çok iş yaptık tavsiye ederim.
script siparişi verildi ve teslim alındı işinde gayet basarılı ve ilgili bir arkadas istediklerimin tamamını kısa bir surede kodlara doktu sagolsun tavsiye ederim
İşinin ehli, hızlı, pratik bir o kadar da ilgili bir arkadaş.Tüm wp sorunlarınızda güvenle başvurabilirsiniz.
Tüm çalışmaların için teşekkürler hocam.