grseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biri bir diğerini kapatır. Benim şahsi görüşüm Bir çok seo aracına göre,;
SenukeXCR yapısı sürekli güncellenen ve kendi özel script yapma yeteneğiyle kişinin beceresine kalan bir ürün. Yani bookmarkda sosyal networkde wikide gibi sistemlerde iyidir.
Ama bu programla ilgili bazı şüphelerimde oluyor bilerek mi bozuyorlar bilemem ama her güncellemede Bazen komik şeylerde çıkabiliyor. Bir ara deathbycatpcha sorunu vardı aşırı captcha yerdi ama öncekilerde böyle bir şey yoktu. Yani şüpheliyim kasten bozuyorlar gibi geliyor bana.

Onun haricinde SCRAPEBOX VEYA GSCRAPER gibi bir üründe özellikle liste toplyacaksanız öyle gözünüzü büyütmeyin derim Google Proxy kolay kolay yemiyor diğer arama motorlarıda öyle kendi ipnizle bile AOL YAhoodan bile zor liste alırsınız. Yani onun haricinde addonslar vs GÜZELDİR yorum atması iidir vsvsvs.

Kısaca Lincorne aio SEDEMON SEROBOT Sick submitter Proxy goblin Backlink BeacH ve alman gücü olan bir çok blackhatçının gözdesi GSA SEARCH ENGİNE RANKER ÇOK KRALDIR

CAPTCHA İÇİN GOOGLE RECAPTCHA ÇÖZEN MEGA OCR KULLANILABİLİNİR. http://megaocr.com/ Ben Basic packagedeyim yani 1 ay kullan recaptchada destek var. Ama her recaptchada değil Diğer captchalarıda destekler yani bookmark vs edebilirsiniz.

xrumer cok pahalı
captche cözümünde deathbycaptche her türlü kral bence abi.

ama seo programlarında
sicksubmitter i alacagım deneyecegim.
gsa search engine ranker i incelemek lazım

power suite yi dün denedim cok begenmedim