Hiç öyle olmuyor. Demesi kolay kardeşler

Biz de diyoz aç bi site gözün gibi bak. Ama faaliyete geçildiğinde öyle olmuyor. He diyelim oldu. Sonuçta legal bi site google bazlı kazanır. Google'in işine belli olmuyor ki. Neye göre kime göre zengin oluyonuz. He diyelim ki ben yanlışım. O zaman size kolay gelsin. Zengin olmak isteyene kimse mani değil. 15 sene sonra paranızı doya doya harcayın
Kısaca bunlar, bu işin içinde olan herkesin ama herkesin bildiği basit şeyler kardeşim. Hepimiz biliyoruz ama kaçımız uygular? Çok azımız. Uygulayanlar zaten kurumsallaşır çeker gider buralarda pek durmaz
Tüm enerjiyi tek bir siteye harcayacak insanın büyük yatırım yapması lazım. Bizim gibi parasal açıdan çok yatırım yapmadan bi domain bi wp ile yol alan kişilerin birden çok siteye ihtiyacı var. Google birine tekme atsa diğeri bizi götürür diye. Kaldı ki durum aynen öyle işliyor. En kaliteli dediğimiz site bile zaman zaman tekme yiyor da afallayıp kalıyoruz. 10-15 k olan sitem hem de tamamen özgün legal sitem 2 k ya düşüp bir daha da iflah olmadığında anladım bu gerçeği. Neyse ki elimde aynı ayarda başka sitelerim var da travmayı çabuk atlattım. Yoksa psikolojik destek alırdım