UPS düşünebilirsin. Pil bitene kadar modemi çalıştırırsın pil bittikten sonra laptopunu da bağlarsın nispeten ucuza bu işi halledebilirsin.
Çok teşekkürler ups leri inceleyim ben.
Powercom 1000'lik UPS kullanıyorum, modem + bilgisayar ve monitörümü 1 saat civarında götürüyor.
Eğer ses ile ilgili sorununuz varsa 2000'lik ups alabilirsiniz, duruma göre 2-3 saat götürebilir...
Bildiğim kadarıyla apartmanda kullanılacak kadar sessiz jeneratör bulunmuyor, en düşük seslisi bile çok yüksek gelebilir komşularınıza, heleki gece saatlerinde.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:48:01 -->-> Daha önceki mesaj 01:45:29 --
Şimdi gördüm
Zaten lambalaar için televizyonun yanında elektrik yakmıyor diyebilirim

Bendeki 81 ekran samsung lcd 180w elektrik yakıyor, 1 lamba ortalama 20w elektrik yakıyor
Elektrik gittimi tv'yi kapatmanız gerek, çözüm yok malesef...
İlginize çok teşekkürler ups leride inceleyim ama okadar uzun sürüyorki kesintiler ahh ahh.
Hala mı be! 10 sene önce mum ışığında ÖSS'ye çalıştığımı biliyorum!
Malesef hala dostum hele ki benim oturduğum yerde en ufak bir rüzgarda yağmurda anında elektrikler gidiyor ve saatlerce gelmiyor. İskenderun halkı esnafı illallah etti ama kimsenin birşey yaptığı yok.
Jeneratör masraflı iş.
Yine uygunundan adam akıllı ufak bir jeneratör 700-1000 tl arası tutar. Bunun daha mazot masrafı var, sesi var.
Madem çok fazla bir cihaz bağlamayacaksın en az 1000 va kapasiteli bir ups işini görür.
Powercom ups kullanıyorum 3 yıldır, 1000 lik olanından. Laptop ve modemi yarım saat kadar götürüyor. Lcd televizyon bağlarsan çekeceği enerjiye göre süre biraz daha kısalır. Bilgisayar masaüstüyse yarı yarıya düşüş olur açık tutma süresinde.
Çok teşekkürler ama elektrik bir gidiyor bazen 3-4 saat hatta daha fazla gelmiyor ups alsam yarım saat bir saat sonra oda tükenecek.