Peki hocam keyword leri değiştirsem kaç güne o yazı kalkar ?
Birde ben tbm belirliyorum ama google bana önerilen teklif şu kadar diyor o yüzden reklamım görünmüyor. Ben google ın otomatik olarak belirlemiş olduğu TBM yi otomatik olarak kutucuğa kendisi değiştirsin istiyorum.
Anlatmak istediğim şu : Ben ilk başta TBM yi 0.25 TL olarak ayarladım ama google bana ilk sayfada reklamın önerilen fiyatı 0.40 TL dedi bende 0.40 TL yapınca reklamım görünmeye başladı. Sonra aradan 5 - 10 saat geçtikten sonra o 0.40 TL kayboldu ve yerine önerilen teklif 0.70 TL yazmaya başladı. Tabii ki ben daha önce 0.40 TL yazdığım için reklamım görünmemeye başladı. Bu kelimeler için belirlemiş olduğu fiyat böyle sürekli değişecek mi ? Peki ben sürekli reklam panelimden her seferinde 3 saatte bir 5 saatte bir fiyat mı değiştireceğim ? Nasıl yapacağım ? Bu konuda bilginiz varsa beni bilgilendirirmisiniz lütfen. Bu bilgiye ihtiyacım var !
Bu istediğiniz şeyi kampanyanızın ayarlar menüsünden Teklif ve bütçe kısmında " AdWords, hedef bütçem dahilinde kalarak tıklama sayısını en üst düzeye çıkarmak için tekliflerimi belirleyecek "
seçeneği ile yapabilirsiniz.