hocam okuduğun bölümün gereği birkaç tavsiyede bulunacağı m uyup uymaman sana kalmış.heleki sizin bölümün atamalarıda baya bir yüksek ve böylede devam edecek o yüzden bu işi severek yapacaksan ,önerilerim gitarı -asp yi php yi boşver.sonuçta din kültürü öğretmeni olacaksın tabi bunları ek gelir kaynağı olarak düşünüyorsun fakat bölümün gereği daha çok dini ilim yönünde kendini geliştir derim.çünkü ilerde sana en çok lazım olacak onlar.gitar vs.. bunlar geçici şeyler boş hevesler uğruna vaktini harcama derim...
Hocam ben konuya ek gelir olarak bakmıyorum da bi nevi hobi + kişisel gelişim adına bakıyorum, bölümüm sizin de dediğiniz gibi ataması kolay ve dini yönde; bunu bilerek geldim ve tercihlerimin hepsi DKAB idi, dini olarak da ilahiyatta okuyan arkadaşlardan kat kat aşşağıda bilgi edeceğiz senede ve bu bilgi normalde bize yeter ancak ben kendimi geliştimek adına dini yönde kitaplar da okuyorum ama hani bir ingilizce - arapça öğrenebilmek güzel bir şey.. İngilizce öğrenesim var ama arapça oldukça köklü bir dil sıkıntılı biraz..