RooTsGhosT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam c++ dili c dilinin geliştirilmiş hali şöyle bir örnek vererek konuyu açıklaya bilirim heralde c dilini javascript olarak c++ dilinide jquery olarak görebilirsiniz satırlarca javascript kodu yazacağınıza birkaç satır jquery ile sorunlarınızı çözebilirsiniz zaten c++ öğrenmek için c dilinin temellerinizi öğrenmeniz lazım fakat c++ ile daha kolay bir şekilde daha gelişmiş bir program geliştirebilirsiniz.C kullanma amacınız direk işlemci ile çalışacağınız temel proğramlar olmalıdır.
Örneğin :basit bir programlama dili geliştirmek isterseniz c dilini kullanabilirsiniz ama arayüz programları geliştirecekseniz c++ sizin için idealdir

Kusura bakmayın biraz yazı uzun oldu ,faydalı olması dileğiyle...
Hocam siz benim kusuruma bakmayın sizi sorularımla yoruyorum. Anlattıklarınızdan çıkardığım sonuç şöyle eğer makine ile işlemci vs. ile uğraşıcaksam C daha çok işime yarar ama görsel bir program olucaksa c++ ile hem daha pratik hemde daha koaly bir şekilde yazabilirim.
Bu durumda benim C diline yoğunlaşmam gerekiyor çünkü ben elektronik alanında mikroişlemciler ile çalışmak istiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.