Merhabalar, Google Optimizasyon bölümüne son zamanlarda fayda sağlamayan bir çok konu açılıyor. Birileri para kazanırken, birileride ''ben legal iş yapıyorum neden böyle oldu'' diye konu açıyor. Açılan konuların altına yazılan mesajları da ''hepsini değil'' samimi bulmuyorum açıkçası. Şu forumda illegal para kazanan o kadar çok insan var ki, ellerinden gelse r10.net üzerinden bile kazanç sağlayacaklar. Seo veya backlink paketlerinin bir çoğuda bomba, yani 2 hafta trafik aldıktan sonra her şey tekrar eski haline dönüyor ve bunun da adı ''seo'' oluyor. Çok bilen arkadaşlara inat, bilgi içeren konular görmek istiyoruz. Sürekli birileri zaten bizim sitelerin üstüne bir şekilde çıkıyor, nasıl yaptığını öğrenmek için bu bölüme konu açıp, bir daha ki güncellemede tepe taklak gitmekten ise, hiç bir güncellemeden etkilenmeyen sevgili webmastır arkadaşlardan öğütler duymak istiyoruz. Atı alan üsküdarı geçti dönemini kapatsak artık, bir gün sizde atın üstünde üsküdarı geçebilirsiniz. Ayrıca şu bölüme mantıklı ve faydalı konuların açılmamasının sebebi ''ekmeğimden olurum'' korkusu. Rızkı veren allah değil miydi? ne oldu sevgili müslüman kardeşim.