Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsallık dediğiniz para verince kuralları saymam , benim dediğim mi olur mantığımı ?

Kurallar belli ise yapılır beğenilmiyorsa istediği şekilde hizmet verebilceği kişi ile çalışmasıdır.

Turkcell ile kurumsal çalışırsanız 150 TL ödediğinizi varsayarsak bir çok şeyini TİM 'ler yapmıyor. Git aynısını dersin personel istihdam edin diye. Olay personel değil belli kurallar vardır. Bunlara uyulması lazım.

Telefon ile arandığınızda bana telefon verin deyin, bu işide yapıyor Turkcell diyecekleri oo siz 150 TL ödüyorsunuz hemen verelim mi yoksa şuraya gidip bunu bunu yapmalısınız mı der ?
Amacım tartışmayı uzatmak değil ama örneği Turkcellden verecekseniz 150 TL veriyorsanız gerçekten telefonun bozulduğunuzda evinizden bile alıyorlar, benim demek istediğim turkcell telsim vs vs değildi. Aslında demek istediğimde çok açık ve net.

Müşteri zaten 4 ticket attım diyor yani müşteriyi tanımlama gibi bir derdiniz olamaz, efendim telefonda beklerken en son yazdığınız ticketa sallıyorum "458987" yazarmısınız siz olduğunuzu anlayabilmem adına dediğiniz an o adan yapmam diyemez ki severek yapar.

Benim yazımda zaten, sizin hosting işleyiş kurallarınız, server yapınız yada bu telefon konuşmasına neden olacak teknik içerik değil, bir önceki yazımda da belirttim konuyu okumadım sadece telefon konuşmasını dinledim ve telefon konuşmasındaki diyalog üzerine bunu yazdım. Müşteri dünyanın en mantıksız isteğinide isteyebilir sorun bu değil, sorun kriz anında kriz yönetimindeki tavır, zaten bende tamamen bunun için yazdım.

Bu konuda kural yazan değilde, empati yaparak gereğinin yapılması gerektiğini düşünüyorum, yoksa piyasada herkes sizide sizin kalitenizide zaten biliyor.