bruno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referanslarimin hepsi gercek kisilerdir. Ayrica olumlu yada olumsuz geri donus bekledigim icin buraya yazi yazdim, baltalama amaci degil. Canininz kime isterse ona yaptirirsiniz. Ama bana butcem 250 diyip birda sinirsiz butce diye konu acarsaniz diger forun sakinlerini kandirma cabasi icinde oldugunuzu dusunurum. Ve bunu acikca dile getiririm. Saygilarma..

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
itaredirme bakınız kandırılmış olanmı kandırmış olanmı olduğumu anlarsınız açtığım 2 şikayet konumun sonuçlanmasınada bakınız ayrıca size telefon numaramı verdim arayabilirdiniz. Şayet burdan bildiriyorum benimn istediğimi yapabileceğinizi düşünmüyorum yoksa 500de verirdim herşeyin değeri vardır 250 büğtçe ayrımam için durumunu kolay sandığımdandır şuanki araştırmalarıma göre yetersiz geldi ve bunun açıklamasını size yapmak zorunda olmadığımı sadece harcanan vakit için yaptığımı söyleyebilirim. Şimdi tşk ederim şayet hakkımda şikayetciyseniz bir adet şikayet konusu açınız yok değilseniz konuma yazmayı ve beni kirli biriymişim gibi göstermeyi bırakınız