bruno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konustuk, dosya ıstedı; ısterken 250 lıra butcesının oldugunu soyledı sımdı sınırsız butce dıyor. Tutarsız bır arkadas. Bilginize.
tşk ederim eklentisiz yaptırmak istiyorum ve benim bütçemi benden iyi biliyorsanız ev alışlverişlerim içinde kazancımı size veriyim ne dersiniz. işi size vermedim çünkü bana saçma referanslar yolladınız ciziminizde pek beğenilecek tarzda değildi üstelik eklentiyle 300tlde istemeniz yüksek daha önce buradaki konularıma bakarsanız yada itraderime bu temayı 6-7 kez ayarlattığımı ve işi beceremeyen benden para alan geri ödemeyen 2 arkadaşıda banlattığımı görebilirsiniz. + iş başı ödeme kesinlikle yapmıyorum pahalı olsun düzgün olsun mantığı ile gidiyorum 2000 liram gitti kıytırık bir temaya bu yüzden işi size vermedim alınganlığınızı konularıma yazdığınızı gördüm rahatladım demektirki doğru karar vermişim. Temayı yaptırdığım mert bey ve serkan bey dışındakiler tamamen vaktime parama maal oldular gerçek referansı olmayanlarla çalışmıyorum.

Yinede tşk ederim şayet hakkımda şikayet konusu açabilirsiniz konuşmalarımızda oraya yapıştırabilirsiniz. Alamadığınız bir işi başkalarıda almasın diye burda camur at izi kalsın mantığı gütmeyiniz herşeyden önce bir insan olarak size yakışmaz bu