Shrin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmir'in Adana'dan farkı yokmuş yazılanlara göre ama orada yaşayan insanlara İzmir nasıl diye sorulursa illaki kötü diyeceklerdir. Sonuçta adam doğmuş okula gitmiş büyümüş bişeyler yapmış 40 yasında hala orda sıkılır tabikide güzel değil der. Bana Adana'yı sorsanız yaşam koşulları ve insanlık bakımından hiç sorun yok. Burda hangi kebapçıya gitseniz yemek yersiniz bedavaya çalmadıktan sonra insan gibi istedikten sonra karnınızı doyururlar. Antalya'da otobüsü durdurup geçiyormu diye sordum kaptan kapıyı kapatıp devam etti bilmiyorum dese ona bile rağzıydım benim için sorun değil diyeceğimi dedim arkasından. Demek istediğim Adana gibi başka memleket görmedim ben insanlık bakımından gerisi hikaye bence batı batı batı ne var bu batıda bilmiyorum. Gel Adana'ya Sevgi adası,Çatalan, GaziPaşa en son baraj yolda bi oturup çay kahve içer gönderirim seni
O kadar değil yahu Batı insanının görüşü, bakışı bile farklıdır. Arkadaş "hatun" istediği için bu kadar kısa yazdık yoksa yaz gelsin çeşmeye git geri gelme