Site adresi : www.egitimexpress.com Site için istenen fiyat (Açık arttırma başlangıç ücreti) : 500TL
Sitenin aylık getirisi : Site ile ilgilenemediğimiz için gelir yok, site ilk açıldığında 2012 Aralık ayı cirosu 1500TL civarındaydı.
Sitenin açılış tarihi : Ağustos 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: e-ticaret (Görüntülü eğitim ürünleri)
Günlük hit sayısı: 15-20, site ile ilgilendiğimiz zaman günlük 90 tekil ziyaretçiyi gördük
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: domain yaşı 1 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: 1 yıl boyunca kendimize ait serverda tutabiliriz
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Opencart olduğu için sonlanma olmayacaktır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Dağıtımını ve satışını yapmakta olduğumuz görüntülü eğitim ürünleri içerikli e-ticaret sitemizi farklı bir sektöre yöneldiğimizden dolayı ilgilenemediğimiz için satmaktayız. Hali hazırda internet üzerinden eğitim ürünlerini satan kurumlar için çok avantajlı siteler olduğunu düşünüyorum. Ana sitemiz
www.egitimexpress.com olup alt kategorilerin her bireri için bir site açtık. Projeyi tamamen satıp devretmeyi düşünüyoruz. Siteler şuan opencart yazılımı ile hazırlanmıştır.
Sitelerin içeriğinde ilkokuldan başlayıp ygs,lys,kpss,açıköğretim gibi sınavlara hazırlık cd setleri satışı yapılmaktadır. Ürün fiyatları 100-300 TL arası değişmekte olup kar marjları %30-%35 arası değişmektedir. İstenirse bütün eğitim ürünleri
www.egitimexpress.com üzerinden satılabilir.
Gelen sipariş gönderileri Payu,Kapıda nakit ödeme ve havale yöntemleri ile yapılmaktadır. Bütün altyapı kurulu ve işler durumdadır.
Ürün çıkışları fatura ile resmi olarak yapılıyor.Yani en azından şahıs firmasına sahip olmanız gerekmektedir.
Ana site yanında ek olarak tek tek kategorilere açtığımız diğer e-ticaret sitelerimizide devredeceğiz.(Toplam 7 Site)
Bu proje için 1 yıl boyunca 10.000TL civarında yatırım yapılmıştır. Sizlerden makul bir teklif gelmesi durumunda domain isimleri, kurulu olan siteler ve 1 yıllık hosting kullanımı dahil devredilecektir.
Makul tekliflerinizi bekliyoruz.
ALT SİTELER www.lysegitimseti.com site açık
www.ygsegitimseti.com site açık
www.sbsegitimseti.com yedeği alındı. yaklaşık 2 aydır kapalı
www.acikliseegitimseti.com yedeği alındı. yaklaşık 2 aydır kapalı
www.ingilizceegitimsetial.com yedeği alındı. yaklaşık 2 aydır kapalı
www.aofegitimsetial.com yedeği alındı. yaklaşık 2 aydır kapalı
www.kpssegitimsetial.com yedeği alındı. yaklaşık 2 aydır kapalı
SATIŞ BÜTÜN PROJE İÇİN YAPILACAKTIR. ALMAK İSTEYENLER BÜTÜN DOMAİNLER VE HALİ HAZIRDA AKTİF OLAN SİTELERİ ALACAKLARDIR.
TEKLİFLERİNİZİ PM YOLUYLA DA İLETEBİLİRSİNİZ.