24. Geleneksel "Piyasa Bitmiş" konumuza hoşgeldiniz.

Ben de 22.Geleneksel Piyasa Bitmiş konusunda ŞU ŞEKİLDE bir cevap yazmıştım. Aynen devam ediyor düşüncem.

R10 da yüksek fiyat beklemek abesle iştigal, çünkü burada herkes ucuza alıp, pahalıya satma derdinde. Burada kaliteli domainciler de var ve farkındaysanız alım için kullanıyorlar burayı sadece. Satım için son kullanıcı hedef kitlesi olanlar çok güzel ekmekler yiyor.

Burada bir pazar yeri var ve herkes birbirinden mal alıp veriyor, bu pazar yerinde satılanları pazarlama kanallarıyla dışarıya aktaramazsanız 25.Geleneksel Piyasa Bitmiş konusunun sahibi siz olursunuz.

EDİT: Bir diğer nokta; kaliteli domain olunca çok da güzel fiyatlar ortalarda dönüyor. Son örnek; bor.net - Domainler vasat ise vasat fiyatların gelmesi doğal, kaliteli ise kaliteli rakamları görecektir. R10 da görmese bile piyasa r10 dan ibaret değil. Satmayı düşündüğünüz noktada 3 aşağı 5 yukarı değerini görüyor. urfa.com misal, burada satılmaya kalksa 5.000 dolar belki verilir, belki verilmez, ama 30bin dolara haber sitesi yapılmak üzere satın alındı. bor.net burada 5.000 TL ye satıldı misal, yarın öteki gün bor madeniyle alakalı büyük bir şirket 50bin lira verip almak isteyecek belki. domainlerin elle tutulur bir değeri yok, son kullanıcısına değerli. siz domaininizi 100 liraya satmak istersiniz satamazsanız, sizden 100 liraya alan son kullanıcısını bulur 10bin e satar. becerebiliyorsanız buyrun siz bulun son kullanıcısını da pazara sergi açmaktan kurtulun, güzel bir dükkan açın, müşteriyi bekleyin.