DatabaseBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sipariş veren tüm kullanıcıların, destek@scriptevi.com adresine ftp bilgilerini göndermeleri halinde bugün ( 27/09/2013 ) güncellemeler tüm müşterilerimize uygulanacaktır. Konuyla ilgili tüm müşterilerimize, r10'dan pm ve mail atılacaktır.
otomatik güncelleme yapan bir kurulum gibi birşey hazırlama imkanınız yok mu acaba?

Her güncellemede ftp erişimi vermek bazı sıkıntılar doğurabilir. Her ne kadar size güvenimizde bir problem olmasada belki o siteye ait ftp de başkasının görmemesi gereken klasörler vs vs her ne geliyorsa aklınıza, olabilir.

Mesela ben özel bir bot yazdırmışımdır, ftp de durur, güncelleme yapılırken alınabilir, kimseyi zan altında bırakmak için yazmıyorum, tekrar belirtiyorum size güvenimiz tam ama dünya hali, hiç bir şey için 100% olmaz denemez.

Tutun ki denk geldi siz güncelleme yaparken siteye bir şey olacağı tuttu.

Kullandığımız scritpler var bazı diğer konularda, mesela bir güncelleme mi geldi, bize bir kaç setup dosyası yollanıyori onu ftp ye kendimiz atıyoruz, sonra program kurar gibi adım adım kendi kendini güncelliyor.

Yoksa yarın öbürgün bu size büyük iş gücüde gerektirecektir.

Hadi bu saydığımı da yapamıyorsunuz diyelim, o aman güzelce bir döküman hazırlanıp sizin adım adım yapacağınız her şeyi anlatan, bizim yapmamızı sağlayan bir durum iyi olacaktır.

Bu durum dosyalar şifreli olduğundan sorun olur mu onuda bilemem.

Düşüncelerim bunlardır.

Kolay gelsin.