Merhaba,
Şu açtıgınız konuyu tekrar gözden geçirin lütfen
Team Wiewer kısmını es geçmeyin.
Öğreninceye kadar team viewer üzerinden iş güç bırakılıp, eğitim verilmesi
Talebiniz gerçekleşmişse hayırlı olsun.
Ya arkadaşlar siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz

Team Wiewer la verdiği destek 20 dk sürmedi. Şu an kendi sitelerimi kendim taşıyabilecek bilgiye 20 dk da ulaştım. Hani destek veren olmaz demekle amacınız ne eğer öyle bi desteğiniz yoksa konuya post atıp tartışma veya polemik yaratmanız doğru değil.Eğer varsa öyle bi hizmetiniz teklifinizi sunarsınız yoksa öle bi hizmetiniz konuya bakarsınız sonra çekip gidersiniz. Vakti müsait olmayabilir 2 saat sonra müsait olur veya 2 gün sonra müsait olur. Ama anladığım kadarıyla sizde ticaret ağzı yok hocam. Sen müşterine 20 dk nı ayıramıyorsan ben bişi demem ki öyle bi firmayla çalışmam hocam. Esnaf adam biraz tatlı dilli ve yardımsever olmalı. Yok destek paketi alın yok iş güç bırakılıp eğitim verilmesi dersen sen oturursun onlar host satmaktan sunucu kurmaktan başını kaldıramaz. Ki gördüğüm kadarıyla işiniz gücünüz kalmamış boş vaktniz çok gelmş burda Team Wiewerla destek kısmını es geçmeyin yok eğitim verlmesi hocam lütfen boş vaktiniz varsa gidin müşterilerinize destekle uğraşın. Burda benim aradığım kriterleri eleştirmekle uğraşıp boşuna vakit harcamayın. Bak sen o desteği vermedin ben başka bi firmada buldum problem? O kazanır sizin gbi ön yargılı firmalar böye can sıkıntısı gidermek için iğneleyici post atarsınız. Lütfen daha fazla konumu kirletmeyiniz. Eğer böyle bi hizmetiniz yoksa hocam hadi güle güle size hayırlı işler.