AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sadece geçmiş olsun diyeceğim, malum konuyu tam olarak anlamadım. Biraz karışık yazmışsınız da..
Hocam kusura bakmayın yorgunluk işte bugün koşturdum paso. Ya ben sayfa satıcaktım halil denen adam arap sayfalarını alıcak der bnde tamam derim.

200 TL + SİTE KURUCAM. PARALI SCRİPTMİŞ MAÇ YAYINLARI FELAN. BENDE OO İYİ İYİ TM KABUL DEDİM. TW İLE BAĞLANCAM DEDİ PC YE NİYE DEDİM SENİN PCDEN YAPİM Kİ SENDE GÖR ÖĞREN DEDİ TAMAM DEDİM. BAĞLANDI 3 DK SNRA PC DONDU RESETLEDİM Bİ GİRDİM HERŞEY GİTMİŞ. HALİL 30 DK SNRA YAZDI SAYFALARINI GERİ ALDIM DEDİ BENDE EYVALLAH VER DEDİM AMA PARA İSTEDİ 230 TL. Gruplara sor sor bunu herkes güvenilir adam dedi bende attım parayı engelledi gitti. Diğer face hackli giremiyorum skypeye girdim arkadaşlara dedim ztn 230 tl paramı çaldı gitti adam diye felan. ondan 10 dk snra skypeden çıktım adam girmiş benim adıma arkadaşdan borç iştemiş sayfa çalmış vs vs. Skypeyi nasıl hackledi anlamadım ama metin dosyasına kaydetmiştim masaüstünde ordanmı buldu şifreyi bilmiyorum artık. dolandırıp gitmiş. R10'a laptopdan girdim iş bankasını arıyıp parayı geri alabilirmiim diye konuu açtım 230 tl kurtarmak için ama malesef kurtaramadım.

Skypeye giremiyorum şifreyi değiştirdim ama tekrar hackler felan korkuorum. KİMSE İŞLEM YPAMASIN.

TELDEN ONAY ALMADAN İŞLEM YAPARSANIZ SORUMLUSU BEN DEĞİLİM!

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:48:05 -->-> Daha önceki mesaj 22:46:30 --

OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savcılık pek kaile almaz seni, hani kanıtın diyecek sana sende önüne bilgisayarı koyarsan olmaz elle tutulur, görülür birşey göstercek dicekler... Farz et şikayetin kabul edildi maksimum 2-3 ay sürer sonra mahkeme kapatır Hadi adam bulundu farz et 400-500 lira için adamı içeri atmazlar
Kanıtım var dekont vs herşey var. Savcılığada dedim ama çarşamba gel dedi ordaki savcı. sanırım velimle gitmem lazımmış