Teşekkür ederim öneri için.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:36:10 -->-> Daha önceki mesaj 17:32:55 --
Dişci için burdan almıştım arkadaş önermişti gerçekten hoş temalar var

Şimdi bi tek Sağlık teması kaldı oda sürekli olarak hastalıkların çözümleri çeşitleri gibi paylaşımlar olacağı şekilde oturaklı bi tema arıyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:37:19 -->-> Daha önceki mesaj 17:36:10 --
eger yaninda rezervasyon secenekleri icin istiyorsaniz themeforest ten bir suru eklenti var.
cok daha guzel bir temayla oyle bir eklentiyle halledilebilir.
parali olsalar da hic tuzlu degiler
Eklentiler -
Temalar
Rezervasyon değilde sağlık sitesi için şöyle söyliyim 8 - 10 tane kategori olacak bu kategorilerin altında başlıklar ve hergün sağlık sorunları hakkında yazılar girilecek oturaklı bi tema lazım yani,dişçi için temayı buldum bi tek bu kaldı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:42:06 -->-> Daha önceki mesaj 17:37:19 --
Son sağlık sitesi için tema kaldı arkadaşlar onada oturaklı bi tema gerekiyor,dişçi için buldum varmı önerisi olanlar ?
Sağlık sitesinde şöyle bir durum var 8 10 tane kategori olacak.Bu kategorilerde sürekli olarak başlıklar halinde yazılar girilecek göze hoş bi sağlık teması gerekiyor açıkcası yardımınızı bekliyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:20:17 -->-> Daha önceki mesaj 17:42:06 --
Arkadaşların önerileri için teşekkürler..
Son sağlık sitesi için tema kaldı arkadaşlar onada oturaklı bi tema gerekiyor,dişçi için buldum varmı önerisi olanlar ?
Sağlık sitesinde şöyle bir durum var 8 10 tane kategori olacak.Bu kategorilerde sürekli olarak başlıklar halinde yazılar girilecek göze hoş bi sağlık teması gerekiyor açıkcası yardımınızı bekliyorum.