yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cogunluk böyle düsünüyorsa yapacak birsey yok bize kabul etmek düser

Benim düsüncem sadece su yöndeydi bu is sadece ticaret degil , dolandiricilik degil ben etik bulmadigim nokta sudur.

Eksisozluk ozel bir sirket ve kalite bir platform yaratmak icin üyelikleri sirayla aliyor ve ortalama 2 yil gibi bir sürede onaylaniyor ve gercekten kaliteli adamlari istiyorlar iceride bu yonetimin karari buna saygi duymamiz lazim. Onayladiklari üyelikleri inceliyorlar eksisozlugu taniyor yada tanimiyor ayiriyorlar.

Simdi burada etik olmayan nokta eksisozluge yapilan haksizliktir yani adamlar istemiyorlar satilmasini sen buna izin veriyorsan bu beni rahatsiz ediyor örnek sanatci muziginin yayilmasini istemiyor baskasi aliyor onu yayinliyor korsan oluyor bir program sirketi programinin kirilarak yayilmasini istemiyor ama illegal olarak bunu yapiyorlar bunu yapanlar warezci oluyor ama gel gelelim öbür tarafta benim üyeliklerim satilmasin ben iceride kaliteli insanlar istiyorum diyen r10 sirketi baska bir sirketin üyeliklerini satmasina izin veriyor bu konu rahatsiz etti beni fakat sorun yok cogunlugu dinlerim ben kabulda ederim yönetimden ricam Özür dilerim konuyu kilitleyebilirsiniz.
hocam yanlış anlamayın ama yazar olmak için uzunca bir süre bekleyenlerdenmisiniz