selmand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış düşünüyorsunuz, ben bu arkadaşı tanımam etmem ama bu sitenin komple ederi bana göre 5000 tlden az değildir. arkadaş eğer bu siteyi 22 kişiye sattıysa bana göre amelelik yapmıştır , amme hizmeti yapmıştır.

piyasada millet normal siteleri 3- 5 bin tl ye satarken 400 tl neden gözünüze dokundu anlamıyorum.

birde adınızın altında coder yazıyor, siz codersiniz madem neden yaptığınız işi hafife alıyor alçaltıyorsunuz? kendi sektörünüze darbe vurmakdan başka ne gibi bir amacınız var. bu arkadaş sektördeki bir açığı görmüş ve ona göre çözüm üretip son derece makul bir fiyat sunmuş. hazır eticaret sitelerini yüzlerce kişiye binlerce dolara satan firma dolu piyasa. admin panelinin phpmaker ile yapılması sizce neden kötü. bunun kullanan kişiye ne gibi bir dezavantajı var onu sorgular onu söylersiniz. ancak bir web sitesi sadece admin panelinden oluşuyormu sanıyorsunuz. web sitesinin belki önemli bir kısmıdır admin paneli ama hepsi değildir. bu işin tasarımı var, desteği var, var oğlu var.

bakın ben 97 yılından beri bu sektördeyim, size tavsiyem sektöre zarar vermeyiniz, kendi işinize ekmek kapınıza zarar verecek işlerden kaçınınız. siz kendi işinizi küçük görürseniz, müşteriniz daha küçük görür. piyasa web sitesi denen şeyin 1 dk da 10 tl yapıldığını sanan adamlarla dolu. avrupada en kötü web sitesine 1000€ ücret istenirken türkiyede bu rakam 200 tl lere kadar düştü.

bu yazdıklarımı şahsınıza özel almayınız.

iyi günler dilerim...

bana hitaben o kadar laf söyleyip en sonunda da şahsınıza özel almayınız demek gülünç olmuş. size tek şey söyleyeceğim arkadaşın sattığı sistemden parasını vererek 1 tane alın kurulu sitenizin linkini buraya yapıştırın ki arkadaşın klonu veya amcasının oğlu olmadığınızı görelim.