DizayNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buyur burdan yak.

Yav diyin bana şunu şunu yanlış düşünüyorsun diyin, aksi halde herkes der şu saçmalamış bu saçmalamış post mu kasıyorsunuz napıyorsunuz anlamıyorum ki.

Düşüncenizi temellendirin adam diyelim, sataşmayın insana.
Hıı evet 4 yıllık üyeyim, forumun yarısını tanıyorum ama post kasıyorum.
  • iOS işletim sistemli cihazı teknolojiyi takip etmeyen birine verin, çelişkinizi fark edeceksiniz.
  • 3-4 yıl öncesinin telefonu olmadığı sürece güncellemede hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
  • Her marka, her ürün böyledir. Üst modelleri çıktığında, alt yani eski (adı üstünde eski) modellerin fiyatları ve prestiji düşer. Fiyatları düşmeyecek konusuna katılmasam bile sizin tezinizle yürüyerek, iPhone 4S cihazınız varken iPhone 5 çıktı ve 4S'in fiyatı çok düşmediyse, 4S cihazınızı satıp üzerine 300-400 lira koyup iPhone 5 alabilirsiniz. Kullanıcı için artı.
  • Kulaktan dolma şeylerle yazmışsınız, böyle bir şey yok.

Saçmalık konusuna gelince...
  • iOS'un core'u o kadar güzel ve geniş ki... Uygulama harici geliştirme yapmanıza zaten gerek yok. Ayrıca herkes programcı mı doğuyor? Programlama bilen, kod yazan birisi zaten geliştireceği şeyi seçer.
  • Kullandığım 10 uygulama varsa, orantı olsun diye söylüyorum 8 tanesi ücretsiz. Az önce geliştirmekten bahsediyordunuz... Kendinizle çeliştiniz. Geliştirdiğiniz şeylerden para kazanamazsanız neden geliştiresiniz ki?
  • Bu lafınıza diyecek bir şeyim yok. Dünyaya bu bakış açısıyla bakmanıza üzüldüm.

Mesaj yazmak için, sırf bu konuda da yorumum var demek için yorum atınca demek ki... yapmayın lütfen. Mesajımı da alıntılamazsanız sevinirim.

Bu arada şu an bu para verilmez. Gereksiz.