s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimse üzerine alınmasın,

amma velakin

yok link whell
yok wiki
yok ziyaretçi defterleri
yok 30.000 tanıtım yazısı
yok 10 liraya, yok 5 liraya, yok 50 liraya siteniz uçacak

gibi baştan fiyat belirleyen seo firmaları kafadan kaybediyor.

Bu nasıl bir iştir ki sen karşı tarafın sitesini görmeden paket satabiliyorsun?

sitem için gittim xx liralık bir paket aldım diyelim.

sen sorgusuz sualsiz bu paketin gereksimlerini yerine getirirsen kusura bakma ama sana seocu diyene bir çift lafım olur...

herneyse toparlayacak olursak,

seo herkesin dilinde, herkes seo uzmanı. kime sorsam kesinlikle burnu havada.
seo dediğiniz olan sabit bir konu olmamakla beraber işin aslında çok basit kriterler barındırmaktadır.

hatta bu kriterler okadar basittir ki gözümüzün önündeki şeyleri tembellikten dolayı görmeyiz.

Private shopping sektöründe türkiyenin enbüyük sayılabilecek herkesin bildiği bir firmadaki seo danışmanı benim arkadaşım. Bu işleri tek başına götürüyor.

Bu foruma her yazımda aslında o arkadaşımla sohbetlerimizin bir bölümünü aktarıyorum.

Seo para ile 1 kerede yapılmaz
seo backlink ile olmaz
işin en komiği gerçek bir seoyu herkes kendisine yapabilir.

yukarıda belirttiğim seo işinin temeli aslında bir iç yapı olayıdır. Kalitedir. Ziyaretçiyi sitede tutma ve aradığını buldurma yöntemleridir.

herkes bir tutturmuş seo gidiyor.

kardeşim harcamayın paranızı. Yazık günah. Yapın kendi seonuzu, çalışın biraz. Etmeyin tembellik.

Araştırın, öğrenin, deneyin ve uygulayın.

ben seocu değilim. Olmayada niyetim yok. Fakat araştırmasını çok seven birisiyim.

Zamanında bende türlü türlü yöntemler denedim sitelerimde. Deneye deneye buldum doğru yolu.

Forumda çoğu kişi bilir sitemin ne olduğunu. 7 ay önce günde 2 dolar kazanan sitem şuanda günde 70-100 dolar arasında bir kazanca sahip.

Çok değil ama beni ediyor. Ve işin komiği sitemin bu yerlerlere gelmesi için seo adına 1 lira tatmin bile harcamadım.

daha yazılacak çok şey var aslında da, yazsam 2 gün sonra unutuluyor nasıl olsa...

* Lütfen kimse bu yazımı üzerine alınmasın. Seocular işini düzgün yapar ya da yapmaz. Amacım kimsenin ekmeğine çomak sokmak değil. Tamamen kişisel ve profesyonel destek ile aldığım bilgi, tecrübe ve görüşlere dayanarak yazılmış bir yazıdır...
Tanıtım yazısı bile satın almadınız?