Fiyat : 100 TL
Site dosyalarını size domaine lisanslı olarak teslim ediyoruz.
SCPortal , size zengin sunum imkanı vererek, kaliteli bir web sitesine sahip olmanızı sağlar. Kurumsal bir tasarım, profesyonel yönetim paneli ve Googlea uyumlu altyapısı ile ekonomik ve esnektir. SCPortal'ı satın almanız durumunda belirlediğiniz bir domain'e sisteminiz lisanslanır. SCPortal'a
DEMO İNCELEME MERKEZİ 'nden göz atabilirsiniz.
Domain ve hosting hizmeti de sunmaktayız. Dilerseniz, domaini ve hostingi ya da herhangi birini bizden satın alabilirsiniz. Spariş formunu doldururken hosting ve domain tercihlerini dikkatli doldurmalısınız. Fiyatlandırma bu tercihlere göre yapılmaktadır. Sipariş verip ödemeniz gerçekleştikten sonra dosyalar size teslim edilir ya da istediğiniz ftp ye ücretsiz kurulumu yapılarak dosyaların bir yedeği tarafınıza ulaştırılır.
1- Renk Seçenekleri
SCPortal, kullanabileceğiniz 6 farklı renk seçeneği ile birlikte gelmektedir. SCPortal'ın rengini yönetim panelinden rahatlıkla değiştirebilir ve istediğiniz rengi anında aktif edebilirsiniz. İlerleyen zamanlar diğer renklere kolay bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. Sistemde yer alan renkleri aşağıda görebilir ya da
Demo İnceleme Merkezi 'mizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.
2. Kutu Modülü
SCPortal'ın alt kısmında görebileceğiniz kutu modülü 3 farklı tasarım ile kullanılabilmektedir. Renk seçiminde olduğu gibi, kutu modülü tasarım şeklini ve modül başlığını yönetim panelinden rahatlıkla değiştirebilir, istediğiniz kadar kutu ekleyebilirsiniz. Kutu modülüne ait tasarımlara aşağıdan göz atabilir ya da
Demo İnceleme Merkezi 'mizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.
3.Sayfa Modülü
SCPortal yönetim panelinden istediğiniz kadar sayfa ve alt sayfa ekleyebilir, dilerseniz bu sayfaların içerik değil bir adrese yönlendirme yapmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca içerik ve duyuru sayfalarında yer alan ve Hızlı Menü olarak adlandırdığımız yan menüde, üst menüde ya da her ikisinde de eklediğiniz sayfanın adını gösterebilir, eğer dilerseniz sayfayı gizli tutarak sadece adresini bilen kişilerin girmesini de sağlayabilirsiniz. Dikkatinizi çekmek istediğimiz diğer bir husus ise;
eklediğiniz sayfanın url sinin de sizin tarafınızdan belirleniyor olmasıdır. Ayrıca yine aynı sayfanın meta taglarını (title,desc,kword) da siz belirleyebiliyorsunuz. Ufak bir hatırlatma daha; SCPortal'ın anasayfasında yer alan slider'ı dilerseniz eklediğiniz sayfada aktif ya da pasif yapabilirsiniz.
Sayfa Ekleme Ekranı 
SEO Ayarları Ekranı
4.Duyuru Haber Modülü
SCPortal'da yer alan duyuru modülü sayesinde, dilediğiniz kadar duyuru ekleyebilir, sayfa modülünde olduğu gibi bu modülde de eklediğiniz duyurunun meta taglarını ve url'sini belirleyebilirsiniz. Ana sayfada yer alan slider'ı dilerseniz duyuru detay sayfanızda pasif konuma getirebilirsiniz.
5.İletişim Sayfası
SCPortal'ın iletişim sayfasında sizin belirediğiniz iletişim bilgilerini yayınlayabilir, harita ekleyebilir ve iletişim sayfasında yer alan form aracılığı ile sitenizi ziyaret eden kişilerin size yazılı olarak ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Formdan girilen veriler veritabanında saklanır ve formdan ileti aldığınıza dair uyarı maili yönetim panelinizde belirlediğiniz mail adresine gönderilir.
6.Ayarlanabilir Görseller
SCPortal'ın yönetim panelini kullanarak, ana sayfada yer alan 3 adet kolon görselini ve logoyu rahatlıkla değiştirebilrsiniz. Site düzeni bozulmaması için görsellerin yüklenmesi gereken ölçüler değişiklik yapacağınız yerde belirtilmiştir.
7.Slider
SCPortal'ın ana sayfasında yer alan slider'ı, sayfa ve duyuru/haber modülünde bahsedildiği gibi istediğiniz sayfa ya da duyuru/haber 'de aktif ya da pasif yapabilirsiniz. Dilerseniz slider'daki her bir görsele link verebilir ve linkin yeni sayfada mı yoksa mevcut sayfada mı açılacağına rahatlıkla karar verebilir ve düzenleyebilirsiniz.
8.Canlı Destek Modülü
Dikkatinizi çekmek istediğimiz önemli özelliklerden biri olan canlı destek modülü
ZOPIM alt yapısını kullanmaktadır. Yapmanız gereken zopim'e üye olup size verilen javascript kodunu SCPortal'ın yönetim panelinden ayarlar bölümünde yer alan canlı destek kutucuğuna yapıştırmak. Hepsi bu kadar.
Sitemiz üzerinden ya da
demolar üzerinden canlı destek modülünü inceleyebilirsiniz.
9.Esnek SEO Ayarları
SCPortal'ın öne çıkan en belirgin özelliği aslında
AYARLANABİLİR SEO YAPISI! Peki bu ne demek? Yönetim panelinde ayarlar sayfasında yer alan URL REWRITE sekmesine göz attığınızda bunu daha iyi anlayacaksınız. Sitede yer alan hemen hemen her url yapısına müdahale edebileceksiniz. Sistemin alt yapısı gereği sayfa detay ve duyuru detayları gösterilirken url'de her ikisi için de ayrı ayrı sabit ifadeler yer alması gerekmektedir. Bu alanlar da yönetim panelinden rahatlıkla değiştirilebilir hale getirilmiştir ("sayfadetay-hakkimizda", "duyurudetay-acildik" örneklerinde sayfadetay ve duyurudetay ifadelerine de tıpkı url ye müdahale ettiğiniz gibi müdahale edebilirsiniz.). Aynı şekilde tüm duyurular, sayfa, iletişim sayfası ve ana sayfa url'leri de sizin belirleyebileceğiniz şekilde ayarlanmıştır.
10.Admin Panel Giriş Bilgileri
Son olarak, admin paneline girerken kullandığınız kullanıcı adı,şifreyi ve iletişim formundan gelen iletiler için gönderilen uyarı maillerinin gelmesini istediğiniz mail adresini, yönetim panelinde profil sayfasından değiştirebilirsiniz.
Referanslarımız
Bize ait özgün ve SCPortal referanslarına
referanslarımız sayfasından bakabilirsiniz.
Fiyat ve Ödeme Yöntemleri
Dilerseniz de
100 TL + KDV ödeyerek sistem dosyalarına sahip olabilir ve istediğiniz sunucuda barındırabilirsiniz. Lütfen fiyatı değerlendirirken, sistem dosyalarının sizin istediğiniz bir domaine lisanslanıp tarafınıza teslim edildiğini gözardı etmeyin.
Havale - EFT : Akbank, İş Bankası, Garanti, Bank Asya, Ziraat Bankası, Vakıfbank, PTT
Kredi Kartı : SanalPazar.Com üzerinden kredi kartınızla 12 taksite kadar komisyonsuz satın alabilirsiniz.