KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bunu anlamıyorum işte. Adam size geri dönüş yapmıyorsa zaten sizin önerinize olumsuz yaklaşmış demektir. Ne diye zorluyorsunuz ki illa geri dönüş diye ? Bu sadece domain bölümü için değil her bölüm için geçerli.

Domain arıyorum bölümüne konu açmak gibi bir hata yaptım bir kaç ay önce. 2-3 kişi dışında gelen öneriler benim istediğimle alakasız şeyler.
Şimdi ben bukadar işimin gücümün arasında herkese cevap vermek zorundamıyım ?

Aralarından domainleri beğendiğim 2-3 kişiye dönüş yaptım diğerlerininde bir kısmına nezaketen dönüş yaptım fakat olacak gibi değil herkese dönüş yapamayız ki ?

Bu işe mesai harcayamam sonuçta. Domain arıyorusam şartlarım bellidir gelen öneriler arasından uygun olan olursa alımı yaparım, niye her gelen pm cevaplamak zorunda olayım ?

Yani size istediğim gibi değil cümlesini yazınca karşı taraf sorun kalmamışmı oluyor ?
Zaten adam istese size geri dönüş yapar ne diye bukadar istiyorsunz ki geri dönüş yapmasını

Sizleri ayakta alkışlıyorum anlamamak için konunun açma amacını farklı yerlere farklı olarak düşünmeyi becerdiğiniz için tebrikler.

biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz lütfen birazdaha mantıklı düşünüp de cevap verin.