Site adresi (***** ve +18 içerik varsa özel mesaj ile verilecektir yazılacaktır.
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):5000 Tl Pazarlık yok
Sitenin aylık getirisi:Şu an için yok atıl durumda site
Sitenin açılış tarihi:2011
Kategori, sitenin içeriği nedir:Kameralı Sohbet
Günlük hit sayısı: bilnmiyor
Ziyaretçi kaynağı:yok
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:3 yaşında Pr 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriği ile satılıktır.Modena scripti full lisansdır.
Hosting dahil midir:Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Modenacam scripti var şu an ve full lisans
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Herhangi bir problemi yok.

Özel tasarımdır.2 defa tasarım değişmiştir.Diğer tasarımda dilerse alacak kişiye verilebilir.Tasarım logoloji arkadaşımızla birebir özgün tasarlanmıştır.Siteye girdiğinizde anlayacaksınız zaten. Modena scriptinin son sürümünü editlenerek özellikler ortaya çıkarılmıştır.

Siteye seo çalışması yaptırılmış ve kendimde yapmaktaydım , görüntülü ve kameralı sohbet kelimelerinde ilk sayfaya çıkarılmıştır.Bir kaç adwords danışmanının beni dolandırması ve çok ilgi gösterilmesi gereken bir sektör olduğu için yapamadık.Operatör sıkıntısı dolayısıyla yaklaşık 1 senedir hiç ilgilenmedim.

Alan arkadaş bu sektörde daha önce iş yaptıysa ve operatör sıkıntısı çekmezse çok güzel paralar kazanacağından adım gibi eminim.

Sitenin backlinkleri ve dmoz kaydı ve yaşı sayesinde biraz seo çalışması yapıldığında site kendi kendine kazandıracaktır.

Sitede sanal pos mobil ödeme vs hepsi kuruludur.Arkadaş kendi bilgilerini girip çalışmaya başlayabilir.

Sitenin psd leri ve ham html leri alan arkadaşa teslim edilecektir.Şu anda modenacam scriptinin Full lisansının 2.000 Tl civarında olduğunu ayrıca iyi bir tasarımın 2-3.000 tl olduğu günümüzde 5.000 Tl normal karşılanabilir.

Site adresini herkese pm göndermeme hakkımın saklı olduğunu belirtmek istiyorum.Eğer satabilirsem alacak arkadaşa hayırlı olmasını diliyorum.

Saygılarımla