myload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu ile alakalı yaşadığım sorunu ve çözümünü burada anlattım üstad http://www.seotez.com/vaka-google-ma...mi-cozumu.html
Çok güzel anlatmışsınız üstadım Ellerinize sağlık.

Size Şunu Sormak İstiyorum;

Sitenizi taşıyın, wpye gecirin, yeni hosta geçirin diyorsunuz..

Size işin aslını anlatayım.

Bir Kardeşimin izleme sitesi vardı örnek olarak
örnek verecek olursak filmizlemesitesi.com diyelim. ve kendisi keremiya tema kullanarak bot ile konuları çekti sitesi 8 ayda yükseldi ve bi anda düştü. sonra ise işi bıraktı ve güzelim bir domaini var bana hediye etti.

Şimdi benim niyetimde şudur;

o domain ile sıfır site çizdirip, siteyi yeni bir hosta atıp yeni doğal içerik girerek kesinlikle 1 tane bile alıntın yapmaksızın konu acıp o domaini ve siteyi değerlendirmek istiyorum..

Ama!!

burada karşıma bu sorun çıkıyor. site manuel spama düşmüş ve sitesi index almıyor.

ben yeni site açsamda index almıyacağı kanaatindeyim. o yüzden ölü yatırım yapmak istemiyorum sonucta arayüz çizdirip giydirteceğim.

sizce öneriniz nedir benim için? ben bunu sizden öğreneyim..

sitesi halen online ve günde 1 doğal içerik giriyorumki manuel spamdan kurtulsun index alsın yok almıyor malesef..

sizin sitenizde dediğiniz işlem yani siteyi wp taşıdık, host değiştirdik, içerik yeniledik diyorsunuzya! bende bu domaini zaten sıfır site için kullanacağım acaba sizin yaptıgınız işlemi yapsam faydası olurmu? yoksa bu halen online olan manuel spama düşen siteyi kurtarıp mı yeni siteyi o domain ile acayım?

mesaj uzun oldu ama bilmediğimiz bir sistem ve herkese lazım olacak bir netice arıyoruz.

Teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:30:34 -->-> Daha önceki mesaj 15:24:17 --

zurbahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sadece gelen linkleri reddederek siteyi kurtardım ben. başka hiçbir şey yapmadım..
işlemi yaptıktan kaç gün / hafta sonra siteniz index almaya başladı ve eski potansiyeline yeniden kavuştumu?