Bir pozitif bir negatif tecrübemi paylaşmak isterim.

Sunucu devamlılığı ve trafik hızı

> Sunucunun devamlılığından ve teknik destek ticketlerine verilen cevaplardan memnunum. İyi niyetle servislerini sürdürmeye çalıştıklarını düşünüyorum.

Ticari anlayış ve muhasebe
> Mayıs başında yıllık ödemeli sunucu kiraladım henüz elimde faturam yok. Aylardır ticket ve telefonlarla görüşmeler yaptım maalesef 400 TL kdv lik faturamı elde edip muhasebeme işletemedim.

Sitelerindeki telefonu ararsanız 2 ye basar muhasebe beklersiniz fakat asla açılmıyor.
Teknik destek sadece ticket ile yapılmaktadır telefon ederseniz santrale yönlendirilirsiniz.

Ben tahsil ettikleri kdv lere karşılık fatura sağlayamadıklarını düşünmeye başladım bir gelişme olursa ve faturam ulaşırsa mutlu olacağım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:27:44 -->-> Daha önceki mesaj 14:45:04 --

Gelişmeyi iletmek isterim: Ufak bir gecikme de olsa 3 Eylülde faturam kesilmiş posta ile yollanmış, malesef bulunduğum bölge ptt iyi çalışmadığı için postalar ulaşmayabiliyor yada çok gecikebiliyor (yıl 2013)
Fatura nüshamı ticket ile bu gün PDF formatı ile ilettiler ilgilerine teşekkür ederim.

CallCenter ile alakalı da düzenlemeye gideceklerini tahmin ediyorum son olarak
yukarıda da belirttiğim gibi kesinlikle hız ve kesintisiz servis konusunda tavsiye ederim (2ms geri dönüş) hızlı pingleri başka sunucularda görmedim.
Muhasebe konularıda iletişimle çözülebiliyor bekli benimki münferit olaydır.

Sevgiler.