maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık sitelerin çöp olması değil makalenin kalitesi büyük bir rol oynuyor.

100 siteden çıkış alabilmeniz için 100 orjinal makale kullanmalısınız. İsteyen "iyi niyetli" arkadaşlar gelsin "çöp" denilen sitelerden çıkış yapıp hangi kurumsal müşterileri hangi kelimelerde nerelere koymuşuz ahrefs.com'dan tek tek göstereyim teamde

Ama işin şu kısmı var. 1 tane yazı verip 100 sitede yayımlamanın artık bir anlamı yoktur. Geçen bu konu açılmadan önce arkadaşlarımıza satış konusunu kitlettirdim.
Hocam kusura bakmayın kötü niyetle bir şey demiyorum ama siz karşı tarafa dediniz mi en iyi dönüşü 100 makaleyi 100 siteye yayarsak görürsünüz diye?

Ek olarak uzun süredir buralardayım, SEO ve SEO paketlerini sürekli incelerim, bu süre zarfında da hiçbir siteme SEO paketi alıpta para harcamadım. En göz önünde olan da Eloxy idi açıldığından beri ama ben 1 tane bile ciddi ciddi "Sitem uçtu, sitem iyi oldu, sitem buraya geldi" diyeni görmedim, aksine her konu açılmasında sizi kötülediler sitem kendine gelemedi dediler ve her konu altına siz de gelip bu tarz cevaplar verip kapattırdınız konuyu.

Eloxy sürekli açık veriyor, telafi edersiniz umarım yoksa bir gün sert bir kayaya çarpacaksınız.

Hayırlı işler.