dark_way adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o haber scriptini yazabileceğinizden emin misiniz

Kusura bakmayın niyetim gerçekten kötü değil umarım çok ta başarılı olursunuz ama bir verinin varlığını kontrol edip ekrana basmak veya basmamak tüm yazılım dilleri için başlangıç seviyesinin başında öğrenilmesi gereken bişey.

Muhtemelen uzun süre uykusuz kalıp kod yazdınız bana da olur bazen
Kolaygelsin.
6 günde sıfırdan tema yazın, bb kodları bile yanlış yazar hale gelirsiniz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50:47 -->-> Daha önceki mesaj 11:53:55 --

Öncelikle herkese teşekkür ediyorum değerli yorumlarından ötürü.

Benim bilgimi eleştirenlere de teşekkür ediyorum. Her görüşe saygım vardır. Ancak yoğun bir çalışma programım olduğu için bazen çok basit şeylerde kafa durabiliyor. E tabi bunu eleştiren arkadaşlar bilemezler o yüzden saygı duyuyorum.

Biraz uyuyup dinlenince mantığı kurup kodlamayı yaptım. Belki bilmeyen arkadaşlar vardır diye yaptığımı yazacağım.

@loc nickli arkadaş aklımda farklı bir fikir oluşturdu.

öncelikle admin paneline checkbox fonksiyonu yaparak true / false ile kapatıp açabilme tanımladım.

<?php
global $data;
$sicakhaberkapatac = $data['sicakhaberkapatac'];
if(!$sicakhaberkapatac==true) {
?>

div kodları

<?php } ?>

Şeklinde header kısmında kullandım.

Daha sonra admin panelinden 2 tane text kutusu belirledim. Birisine haber başlığı, diğerine link girilecek şekilde.

Bunlarıda div kodları içindeki html link kodları içinde gerekli yerlere kattım ve iş tamam

Not: lütfen kimseyi bilip bilmeden sorgulamayın. Biraz yoğunluğuma geldiği için böylesi basit bir duruma takıldım. Herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.